Είπαν για εμάς


Το One Way SUCCESS τιμήθηκε ιδιαιτέρως για την προσφορά του στην εκπαίδευση και τις καινοτόμες υπηρεσίες του, από την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ με ειδικό αφιέρωμα στο φύλλο της στις 9/9/2016.

Ακολουθεί όλη η συνέντευξη στο παρακάτω link.

http://koinoniki.gr/2016/09/one-way-success-ena-protipo-kentro-didaskalias-anglikon-ston-pirea/

%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7


«Έλενα μου, ήρθε η ώρα επιτέλους να το πω, να το φωνάξω – πέρασαν 10 μήνες σχεδόν από τότε που πήρα στα χέρια μου το Jolly Phonics, Book 1.
Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να σε ευχαριστήσω για το έργο σου. Για μένα αποτελεί τεράστια πηγή μάθησης και μια από τις πιο υπέροχες εμπειρίες στο επάγγελμα αυτό.
Ζωγραφίσαμε, παίξαμε, είπαμε ήχους δυνατά, κατανοήσαμε τι είναι αυτή η γλώσσα που τόσο παίδευε τον Χρήστο.
Τρία χρόνια με βιβλία τόνους του εξωτερικού και σειρές ατελείωτες η μία πίσω από την άλλη, κουρασμένος και απελπισμένος πως ποτέ δεν θα βγει από τον εφιάλτη να μάθει Αγγλικά. ΝΑΙ τελειώσαμε το βιβλίο πριν λίγο καιρό μαζί με όλο το πρόσθετο υλικό εμπνευσμένο από τις εκπαιδεύσεις μαζί σου. Και θέλαμε κι άλλο!
Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι γιατί πλέον προχωράμε. Γνωρίσαμε τα άρθρα και τους πρώτους μας χρόνους.
Ο Χρήστος μου είπε να σου δώσω ένα φιλί μιας και η καινούρια του δασκάλα έμαθε όσα δεν ξέρει για την περίπτωση του από εσένα. Θέλει να ξέρεις πως αγαπά τη μικρή έκδοση του βιβλίου γιατί μπορεί να το κρύψει στο συρτάρι του.
Να είσαι καλά να μας οδηγείς και να μας εμπνέεις.

Σε ευχαριστώ για όλα!»

Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου

(Καθηγήτρια Αγγλικών, Απόφοιτος ΕΚΠΑ)


«Τα’ χω μελετήσει καλά… τότε, στην πορεία, σε κάποια αναζήτηση-απορία, κάθε φορά εμφανίζεται και κάτι νέο. Σαν τις ταινίες που αν τις ξαναδείς κάτι καινούριο αντιλαμβάνεσαι (μια λέξη, ένα λογοπαίγνιο, ένα μορφασμό) και συνδέεις τα κομμάτια καλύτερα από πριν. Πω, πω πόσα έμαθα και σήμερα.. τι υλικό έχω στα χέρια μου 😀 😀 !! Βρε Έλενα θα με πουν γραφική, αλλά δεν αντέχω.. είσαι η επιτομή της ποιοτικής διδασκαλίας, της ανεξάντλητης γνώσης, της έμπνευσης και προοπτικής. Εδώ αγκαλιά με δουλειά σου θα μείνω γιατί όσα χρόνια κι αν περνούν πάλι μου προσφέρει τόσα πολλά! Και θα περιμένω.. το επόμενο σεμινάριο.. STALKING the best Teacher Trainer ever!!!»

Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου

(Καθηγήτρια Αγγλικών, Απόφοιτος ΕΚΠΑ)


«Γυρίσαμε πριν 4 ώρες από τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ο Θεοδόσης κάνει δίωρο μάθημα με την κυρία Έλενα. Γελάει, είναι χαρούμενος και φαίνεται να του αρέσει πολύ αυτό που κάνουν μαζί…Μάθημα αγγλικών…ωχ! Μάλλον ήταν πολύ δύσκολο! Σας ευχαριστούμε που σας συναντήσαμε! Καλή αρχή να έχουμε!»

Μητέρα Θεοδόση Τιλκερίδη