Τα νέα μας

Έναρξη εγγραφών για το νέο σχολικό έτος

Από 1/9/2020, ώρες 10:00 – 21:00

(Σάββατο και Κυριακή κλειστά)

Σημαντικές σημειώσεις

Όλες οι αξιολογήσεις θα πραγματοποιούνται -πρωινές ώρες πριν την έναρξη των σχολείων -κατόπιν ραντεβού.

Για ενημέρωση γονέων κι εγγραφές από τις 14/9 και μετά, θα πρέπει να κλείνεται ραντεβού.

Έναρξη μαθημάτων τη Δευτέρα 14/9/2020 για όλες τις τάξεις, βάσει αναλυτικού προγράμματος.ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ

Ετοιμάζουμε το νέο μας τμήμα με τίτλο OWS Nursery English που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά Νηπιαγωγείου και πρώτης δημοτικού.

Εντός της τάξης, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους, οι μαθητές μας θα ασχοληθούν με ασκήσεις προγραφής, θα γνωρίσουν την κουλτούρα της Αγγλικής γλώσσας μέσα από το παιχνίδι και το τραγούδι, θα ξεκινήσουν την ανάγνωση με τον πιο εύκολο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο- που μόνο εμείς γνωρίζουμε- με απώτερο σκοπό μας να δημιουργήσουμε μαθητές επιτυχημένους, αυτόνομους και χαρούμενους πάνω από όλα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της αφήγησης του παραμυθιού μας (Storytelling) οι μαθητές μας θα εξασκούνται σε απλά παραγγέλματα τύπου look, listen, watch, θα συμμετέχουν ενεργά στην αναδιήγηση του παραμυθιού και θα εξασκούνται στο να χρησιμοποιούν και να ανταποκρίνονται στα διάφορα συναισθήματα.

Το μάθημα θα έχει διάρκεια 75 λεπτά (1,5 διδακτική ώρα) και θα είναι 1 φορά την εβδομάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες.

Οι εγγραφές μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ραδιοφωνική Συνέντευξη

Την Παρασκευή στις 12/5/2017, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90,4 με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Ομιλήτρια ήταν η ιδιοκτήτρια του One Way SUCCESS κα Ξυδοπούλου Έλενα. Η συνέντευξη παρουσίασε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για τους ακροατές οι οποίοι έστελναν τα ερωτήματά τους ζωντανά. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του Καναλιού Ένα, κ. Μπαρδούνια Νίκο και τη δημοσιογραφική του ομάδα