Τα νέα μας

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ

Ετοιμάζουμε το νέο μας τμήμα με τίτλο OWS Nursery English που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά Νηπιαγωγείου και πρώτης δημοτικού.

Εντός της τάξης, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους, οι μαθητές μας θα ασχοληθούν με ασκήσεις προγραφής, θα γνωρίσουν την κουλτούρα της Αγγλικής γλώσσας μέσα από το παιχνίδι και το τραγούδι, θα ξεκινήσουν την ανάγνωση με τον πιο εύκολο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο- που μόνο εμείς γνωρίζουμε- με απώτερο σκοπό μας να δημιουργήσουμε μαθητές επιτυχημένους, αυτόνομους και χαρούμενους πάνω από όλα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της αφήγησης του παραμυθιού μας (Storytelling) οι μαθητές μας θα εξασκούνται σε απλά παραγγέλματα τύπου look, listen, watch, θα συμμετέχουν ενεργά στην αναδιήγηση του παραμυθιού και θα εξασκούνται στο να χρησιμοποιούν και να ανταποκρίνονται στα διάφορα συναισθήματα.

Το μάθημα θα έχει διάρκεια 75 λεπτά (1,5 διδακτική ώρα) και θα είναι 1 φορά την εβδομάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες.

Οι εγγραφές μας έχουν ήδη ξεκινήσει.Έναρξη εγγραφών για το σχολικό έτος 2018-2019

Από 27/8/2018, ώρες 10:00 – 21:00

(Σάββατο και Κυριακή κλειστά)

Σημαντικές σημειώσεις

Όλες οι αξιολογήσεις θα πραγματοποιούνται -πρωινές ώρες πριν την έναρξη των σχολείων -κατόπιν ραντεβού.

Για ενημέρωση γονέων κι εγγραφές από τις 15/9/2018 και μετά, θα πρέπει να κλείνεται ραντεβού.

Έναρξη μαθημάτων τη Δευτέρα 17/9/2018 για όλες τις τάξεις, βάσει αναλυτικού προγράμματος.Έναρξη εγγραφών καλοκαιρινών τμημάτων 2017

Η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και πολλοί γονείς αναρωτιούνται εάν ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα Αγγλικών θα είναι η σωστή επιλογή για τα παιδιά τους ή όχι. Θα τα κουράσει; Θα τους προσφέρει; Ποιο θα είναι το τελικό όφελος για εκείνα;
Στο One Way SUCCESS υπάρχουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα.
Κλείστε, σήμερα κιόλας, μια συνάντηση με την υπεύθυνη των σπουδών, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι πιθανές λύσεις και να λυθούν όλες οι απορίες. Η καλοκαιρινή περίοδος μας ξεκινά στις 19/6/2017 και τα τμήματα θα λειτουργούν πρωί, μεσημέρι και απόγευμα.
Τα τμήματα θα διαμορφωθούν αναλόγως των αναγκών των μαθητών μαςΡαδιοφωνική Συνέντευξη

Την Παρασκευή στις 12/5/2017, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90,4 με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Ομιλήτρια ήταν η ιδιοκτήτρια του One Way SUCCESS κα Ξυδοπούλου Έλενα. Η συνέντευξη παρουσίασε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για τους ακροατές οι οποίοι έστελναν τα ερωτήματά τους ζωντανά. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του Καναλιού Ένα, κ. Μπαρδούνια Νίκο και τη δημοσιογραφική του ομάδα